Ο απόλυτος προορισμός για τσίπουρο και μεζέδες δεν είναι άλλος από τη Μυσταγωγία στον γραφικό δρόμο της Κουντουριώτη.

arislambrosTo τσιπουράδικο που από το 2002 «μοιράζει» γευστικές και παρεΐστικες ιστορίες σε όλη την πόλη, είναι δημιούργημα δύο αγαπημένων φίλων του Άρη Ζαρκάδα και του Λάμπρου Κατέρη, που με μεράκι «έχτισαν» το πιο γνωστό και νεανικό στέκι.

Το παλιό αρχοντικό που τη στεγάζει στην οδό Κουντουρώτη στην παλιά πόλη των Ιωαννίνων σε ένα χώρο  300τμ, χωρισμένο σε 2 επίπεδα και έναν όροφο, συνδυάζει τη γιαννιώτικη παράδοση με τη ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ είναι διακοσμημένο με ρετρό στιγμιότυπα της πόλης και συλλεκτικά αντικείμενα που σκορπούν τη νοσταλγία τους στο χώρο. Γραμμόφωνα, ράφια βιβλιοθήκης, δοχεία λαδιού, τεφτέρια και άλλα αντικείμενα δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Στη «Μυσταγωγία»  θα απολαύσετε νοστιμότατους μεζέδες και πιάτα καθώς και μεγάλη ποικιλία από τσίπουρα, κρασιά και μπύρες. Οι χιλιάδες φοιτητές αλλά και οι επισκέπτες της πόλης τιμούν τη «Μυσταγωγία»  για χρόνια και αυτή τους το ανταποδίδει με άριστη εξυπηρέτηση και φιλικό κλίμα.

Οι γεύσεις, ποικίλες, αγνές, παραδοσιακές και ταυτόχρονα εμπνευσμένες από νέες τάσεις, ξεχωρίζουν και φυσικά το αποτέλεσμα «καταγράφεται» από τους θαμώνες στο κλασικό πλέον τετράδιο - τιμοκατάλογο. Δοκιμάστε την «Τηγανιά του Λιγούρη», το «Πιάτο του Πασά», τα «Χανουμάκια» και άλλα 100 ξεχωριστά πιάτα, συντροφιά με καλή ελληνική μουσική και κρασί ή ντόπιο τσίπουρο.

 

Μυηθείτε με αυτόν τον τρόπο στην πιο...  νόστιμη μυσταγωγία.

logo

Μυσταγωγία
Κουντουριώτη 44
Ιωάννινα

τηλ: 26510 65325
6977 748479
6972 871031

 

Μυσταγωγία Summer
Παραλίμνιο ψυχαγωγικό
πάρκο, Ιωάννινα

Δευτέρα - Παρασκευή
20:00 - 04:00

Σάββατο - Κυριακή
& αργίες
13:00 - 04:00